+36 30 070 1747 [email protected]

Emma Plus babakocsi zöld

680966-0
47 490 Ft
Rendelés már úton van Önhöz. Kiszállításra kerül: 2024. 11. 1.
Lionelo Emma Plus zöld babakocsi ideális választás hosszabb sétákhoz. Ergonomikus kialakítás, 5 pontos biztonsági öv és kompakt méret. Élettartam garanciával.

Emma Plus babakocsi zöld

680966-0
Lionelo Emma Plus zöld babakocsi ideális választás hosszabb sétákhoz. Ergonomikus kialakítás, 5 pontos biztonsági öv és kompakt méret. Élettartam garanciával.
47 490 Ft
Rendelés már úton van Önhöz. Kiszállításra kerül: 2024. 11. 1.

A kiszállítás 39 500 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes

Elégedettségi garancia

300 000+ Elégedett vásárló

Egyszerű visszaküldés

Minden áru 30 napon belül visszaküldhető

Több ezer termék raktáron

Következő napi kézbesítés

Lionelo Emma Plus - Kényelmes babakocsi tálcával

Lionelo Emma Plus könnyű babakocsi hosszabb sétákhoz! Ergonomikus, állítható kialakításával és funkcionális kiegészítőivel értékelni fogod. A babát 6 hónaptól körülbelül 3 éves koráig szállíthatod benne. A kicsi kényelmesen helyezkedhet el a puha ülésben és élvezheti a snack tálca előnyeit.

Biztonságos séták a babával

A baba stabil pozícióját az 5 pontos biztonsági övek párnázással biztosítják, amely megakadályozza a bőr irritációját. További védelmet nyújt az ételek és poharak helyéhez tervezett korlát - elengedhetetlen hosszabb séták során! A Lionelo Emma Plus babakocsi előrehaladott teszteken ment keresztül az SGS laboratóriumában, amelyek igazolták a szerkezet biztonságát és az EN 1888 szabvány betartását.

Állítható háttámla és lábtámasz

A Lionelo Emma Plus babakocsi kényelmet nyújt aktív sétákhoz és gondtalan szundikáláshoz. A fokozatmentes állítás lehetővé teszi, hogy könnyedén fekvő pozícióba állítsd a háttámlát, míg a dönthető lábtámasz biztosítja a gyermek lábainak kényelmes elhelyezkedését. Az összecsukható napellenző védelmet nyújt a változó időjárás ellen. Vásárlás közben használhatod az ülés alatti nagy kosarat, amely könnyen hozzáférhető.

Fordulékony Lionelo Emma Plus babakocsi

A kis kerekek rugalmas és kopásálló EVA habból készültek, így megbízhatóak különböző terepeken. Ezeknek köszönhetően simán kanyarodhatsz és ügyesen kikerülheted az útban lévő akadályokat. Az első kerekek puha felfüggesztése csökkenti a rázkódás érzékelését, növelve ezzel a gyermek kényelmét, és megkönnyíti neked a járdaszegélyek átlépését. Kockaköves utcákon használd az egyenes haladás zárját, amely segít stabilan tartani az utat.

Funkcionális kiegészítők neked és a babának

A babakocsit könnyen kompakt méretűre hajthatod össze, hogy áthelyezd vagy az autó csomagtartójába tedd. Hosszabb séták során értékelni fogod a tolókaron elhelyezett pohártartós rendezőt. A csomag tartalmaz egy kényelmes, elválasztókkal ellátott táskát is.

Élettartam garancia - Lionelo Assistance program

Bármely Lionelo termék megvásárlásával élettartam garanciát kapsz a Lionelo Assistance program keretében, további költségek nélkül. A Lionelo Assistance emellett ingyenes ajtótól ajtóig javítást és csere terméket is biztosít a szervizelés idejére.

Paraméterek

Márka LIONELO
Csomagolás Karton doboz
Gender Fiúknak
Kor 3 hónap
3 éves korig alkalmas gyermekek számára Igen
Színes Szürke
47 490 Ft